Borang Pembelian Online : Thrive Themes Combo Package

Borang Pembelian Online : Thrive Themes Combo Package

Untuk pengetahuan anda,
saya jual Thrive Theme ni dalam
1 Pakej Jimat 
yang Istimewa.


Kalau tak tau lagi, Thrive Theme ni famous di luar negara sebab :


1. Sangat laju (very optimized for speed)

2. Nampak moden & elegan

3. Page templates banyak & akan updated. 

4. Mudah nak edit & user friendly.

5. Very responsive (Mobile friendly)





Kalau nak beli direct dari website official, kena bayar bulanan.

Paling murah pun $19 sebulan & kena bayar setahun terus ($228)


Boleh cek info penuh di website terus : www.thrivethemes.com




Jika beli dari saya, bukan sahaja dapat harga ekonomi, malah bayar untuk 

LIFETIME pulak tu. Sangat jimat & berbaloi :)


Jangan risau, ianya legal sebab menggunakan Agency License, maksudnya 

boleh installkan pada website clients.




Pakej Jimat Istimewa ni termasuk :


1. Thrive Content Builder (TCB) - untuk design sales page


2. Landing Pages - disekalikan dengan TCB, ada banyak jenis templates Landing Pages - seperti - sales page, download page, optin page, tq page etc


3. Thrive Leads - plugins collect email di website dengan cara lebih smart


4. Headline Optimizer - A/B Headline Experiment


5. BONUS : FREE 1 Premium Thrive Theme For Wordpress




Info lebih tentang setiap satu & pemilihan theme boleh pilih di :

www.thrivethemes.com




Berapakah One-Time-Investment Anda?

Pakej Jimat Istimewa ni :

hanya serendah rm320 sahaja LIFETIME. 

(tak perlu bayar $228/year - JIMAT RM700+)






*Harga pakej ini untuk install-kan di 1 website sahaja.

**Jika ada masalah selepas install, just inform sahaja kami

***Harga ni mungkin akan naik pada masa akan datang, mengikut kenaikan harga di laman web official, tapi masih berbaloi sebab masih LIFETIME.



Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Thrive Themes Content Builder Combo Package
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel vennea.client@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMAFS GLOBAL MARKETING
No. Akaun562405618656
Buka Maybank2u  
PenamaMuhammad Al-Farabi Bin Shariff (MAFS)
No. Akaun7603846527
Buka CIMB Clicks  

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau