Borang Pembelian : Ultra Affiliate Advanced Course

Borang Pembelian : Ultra Affiliate Advanced Course

Hai, saya Al-Farabi Shariff, dan saya seorang Integrated Affiliate Marketer.




Nama course ni Ultra Affiliate. 
Saya focus strategi yang advanced sahaja.



Saya percaya tak ramai yang ajar se-advanced begini.
Ada tapi mungkin harga kelaut mahal.


Saya nak retire dari dunia Affiliate Contest sebab nak fokus benda lain.

Ramai juga minta saya ajar.




So saya fikir sebelum saya cuci tangan, better saya perturunkan ilmu yang Allah pinjamkan sementara ni.


At least ada lah ilmu bermanfaat yang mengalir & membantu orang lain buat income lebat, ya tak?



Dan antara sebab lain kenapa saya nak buat jugak course ni ialah :

1. Saya GERAM sebab lihat ramai yang buat Affiliate Marketing secara tidak beretika, tidak professional & spamming.


2. Saya GERAM dengan course mengajar affiliate sekarang ini yang ajar terlalu basic & tak habis.


3. Saya GERAM kenapa cara yang saya buat ni, tak ramai orang di Malaysia guna. Di luar negara banyak guna.



Saya guna sekali, menjadi.

Guna dua kali menjadi. (dengan izin Allah)





Sooo memang betul saya nak ajarkan proven technique ni.

.

Harapan jangka masa panjang saya ialah saya nak groom Ultra Affiliates ini menjadi :

1. Agen Affiliate yang beretika, berwibawa & professional


2. Merembat carta Top 10 mana-mana Affiliate Contest di Malaya. Saya jangka 5 nama dari carta tersebut ialah dari Ultra Affiliate. Walaupun anda newbie dan lawan-lawan anda ialah sifu & otai affiliate.


3. Beberapa Ultra Affiliate yang betul-betul perform akan dapat direct consultation dari saya untuk penyusunan strategi jika ada join mana-mana Affiliate Contest.

Saya tak join, tapi sekadar pemerhati & coach sahaja.




Berbuka puasa bersama Super Affiliate Top 10 - 2017



===========================

Ramai orang kata kena list besar.

Betul list yang besar ialah advantage.

Tapi first Income 5 Angka dari Affiliate contest saya dari mailing list yang tak sampai 1000.


Dan kalau anda tanya saya sekarang, berapa list saya ada sekarang,
saya ada email list tak sampai 3000 pun. (Pada waktu itu)


Seriously.

Sebab saya main kualiti.
Dan saya akan make sure Ultra Affiliates ni main kualiti.

.

Mana-mana Ultra Affiliate yang melanggar peraturan & bermain secara tidak beretika, jika terbukti bersalah, saya akan melucutkan keahliannya. (pergh strict betul ni haha)


Saya berani jamin, ilmu-ilmu yang ada dalam ini sangat superb mahal.

Dan every pennies worth spent!






TIPS SUPER SHORTCUT

– Jika anda ada Maybank2u, CIMBClicks, atau perbankan bank online lain, andaboleh pilih buat bayaran online menggunakan Billplz.

Mudah, shortcut, instant approval & instant access.

– Anda juga boleh membuat bayaran menggunakan kad kredit atau PayPal. Jika anda nak gunakan kad kredit, boleh guna option PayPal dan pilih butang “Pay with a Bank Account or Credit Card” di bawahMasukkan nombor kad debit/credit seperti biasa.


Mudah, shortcut, instant approval & instant access.

– Jika anda buat bayaran online secara manual, anda wajib masukkan emel vennea.client@gmail.com dan isi borang di bawah agar mudah kami approve pembelian anda dengan pantas. :-)

- Jika tidak, kemungkinan akan ambil masa lebih lama dan nama anda tiada di dalam sistem kami.

- Jika ada masalah dalam mengisi borang dan lain-lain, boleh contact PA saya untuk bantuan.


Call/Whatsapp : 013-240 8852

 


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
(RM700) - Ultra Affiliate Advanced Course
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

Butiran Pembayaran

Sila lakukan bayaran berjumlah RM ke akaun bank pilihan anda di bawah.

  • Anda mesti memasukkan emel vennea.client@gmail.com di ruangan emel semasa melakukan transaksi menerusi Perbankan Internet.
  • Anda mesti mengambil dan memuat naik gambar bukti pembayaran jika anda melakukan transaksi menerusi Mesin Deposit Tunai.
PenamaMAFS GLOBAL MARKETING
No. Akaun562405618656
Buka Maybank2u  
PenamaMuhammad Al-Farabi Bin Shariff (MAFS)
No. Akaun7603846527
Buka CIMB Clicks