Borang Pembelian Online : Panduan Bina Website Sendiri

Borang Pembelian Online : Panduan Bina Website Sendiri

Panduan Bina Website Sendiri :
Cara Tersimple Buat Website



Kalau anda tanya saya, buat Website ni senang ke susah?

Saya jawab senang. Tapi leceh sikit. Sebab banyak teknikal.


So orang yang boleh tangkap teknikal mungkin mudah, dan begitu juga sebaliknya.


Oleh itu saya cuba sedaya upaya untuk meringkaskan selagi boleh cara bina website sendiri ini agar ianya mudah untuk difahami.



Alhamdulillah panduan yang sama ini juga digunakan oleh lebih 100+ orang pelajar saya dan semuanya dapat hasilkan Website yang cantik-cantik!


Malah lagi best, seorang makcik umur 54 tahun pun boleh buat dengan panduan ini, inshaAllah saya yakin anda pun boleh kan? :)




APA YANG ANDA DAPAT SELEPAS TONTON VIDEO PANDUAN "BINA WEBSITE SENDIRI" INI?

[+] Cara pilih nama domain yang betul. Orang senang ingat dan menarik perhatian.


[+] Cara beli domain & hosting. Saya tunjuk lubuk termurah beli domain & hosting. Bawah RM100 sahaja setahun. Serendah RM8.33 sebulan.


[+] Cara integrate domain & hosting. Senang sahaja. Total no brainer pun boleh buat.


[+] Cara install wordpress. Tak sampai 5 minit anda sudah ada blog sendiri. Best kan?


[+] Cara masukkan theme dalam blog anda. Boleh pilih theme dan tukar-tukar mengikut selera anda.


[+] Cara guna wordpress. Buat post, page, setting, dan banyak lagi function yang ada dalam wordpress.


[+] Paling best, anda akan tahu bagaimana design homepage blog. Baru lah, orang masuk ada 'Wow'.






Dapatkan Panduan Bina Website Sendiri : Cara Tersimple Buat Website

dan anda bakal dapat BONUS-BONUS MAHAL di bawah ini dengan PERCUMA sahaja!





[+] Cara buat minisite dengan plugin page builder percuma. Ya! Percuma tak perlu bayar.


[+] Anda boleh pilih 1 theme eksklusif berbayar bernilai RM150. Wow. Memang sangat lawa. Serius.


[+] Kami bagi juga tutorial cara pasang tracking pixel FB. So, kalau anda nak buat retargeting guna FB Ads, dah senang.



Berapakah Pelaburan Anda Untuk Bina Website Pertama Anda Sendiri?


Anda tak perlu pergi kelas beratus ringgit berhari-hari dengan modul yang anda pun belum confirm boleh faham. Balik rumah lupa kan?


Video versi ini boleh tonton banyak kali, dan buat sekali sambil tonton video.


Anda hanya perlu laburkan serendah rm97 sahaja.


Sangatlah berbaloi dengan ilmu yang anda bakal dapat + BONUS-BONUS MAHAL yang diberikan sekali ;)






Dapatkan sekarang sementara harga masih rendah, ok?


Jumpa anda dalam ruangan members nanti.


- Al-Farabi Shariff


p/s - Apa yang membuatkan anda bakal jatuh cinta dengan Panduan Bina Website Sendiri ini ialah,

bukan sahaja anda sendiri kini boleh buat website anda dengan cantik,

malah siap boleh ambil upah buat website yang simple dah lepas ni.


Fuhh, boleh buat duit tepi berterusan setiap bulan lagi tu. Bayar tak sampai rm100 pulak tu sekali bayar ;)




TIADA MASA NAK TONTON TUTORIAL 

&
LECEH NAK BUAT SENDIRI KERJA-KERJA TEKNIKAL?


Saya faham, anda pun sibuk, nak tonton video 5 minit kat Facebook pun rasa lama, apatah lagi video tutorial teknikal kan?


Tapi saya still nak bantu dan anda ada website. Rugiiii takde website. Series.


Jika anda tiada masa atau malas nak buat website, tak mengapa.


Fokus kerja utama anda, biar team saya yang bantu anda buatkan website.


Dengan harga kasih sayang kami, inshaAllah sangatlah mampu milik.


Jika berminat, boleh terus Call/Whatsapp pegawai saya, Encik Afiq di talian 011 - 1020 3523.

Wassap Link : wasap.my/601110203523/Tolong+buatkan+website+Farabi+suruh.

Cakap kat dia, minta tolong buatkan Website. Farabi suruh.


TERHAD pada mereka yang terawal contact ni akan dapat harga super kasih sayang k?


Act fast, act now :)


p/s - Ohya, jika ambil Servis Buat Website ini juga, anda akan dapat Panduan Bina Website Sendiri + Bonus Bonus Mahal secara PERCUMA!


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Panduan Bina Website Sendiri : Cara Tersimple Buat Website
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

KAEDAH PEMBAYARAN

Perhatian! Sila pilih (dengan KLIK) kaedah pembayaran yang sesuai untuk anda di bawah.

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau